Min dag..
En dag i mitt liv. 
Går upp vid sju, då är det oftast 14-15 grader inne. Tänder i kaminerna, ger medicin till Läckan, dricker kaffe, och lägger in ved med jämna mellanrum i kaminerna. Torkar kiss på golvet och byter ut blöta handdukar och lakan. 
 
 Går ut och ner i källaren, sparkar igång vattenpumpen. Går upp, plockar disk ur maskinen, ger hundarna mat, lägger in mer ved, går ner och sparkar igång vattnet igen.
 Går morgonpromenad med Läckan på några kilometer, sen hämtar jag ved. Går förbi källaren, sparkar igång vattenpumpen igen, och sen sätter jag på en tvättmaskin. 
 
Under tiden den tvättar går jag ner minst fem gånger och sätter på vattnet.  Glömmer jag det så måste jag även gå in i xhuset igen och starta tvättmaskinen igen eftersom den stannar när den inte får vatten. 
 Går ut med gamlingarna. Sen ut med Läckan på en länge promenad, ibland med spår.
Sen tänder jag upp kaminerna för kvällen/eftermiddagen, drar ett varv med dammsugaren, går ner i källaren, sätter på vattnet igen. Byter återigen ut blöta handdukar, torkar golvet från kiss, och däremellan tar jag  ut Läckan fem gånger i timmen vissa tider på dygnet. 
 
Sjunker ner i soffan, tröttare än tröttast. Ut med gamlingarna, en sista sväng ner till källaren inför natten. Fyller på hundarnas vattenskålar, ser till att Läckan har något torrt att sova på, hämtar den rena tvätten ur tumlaren i xhuset. 
 
Har jag tur får jag sova, har jag otur har Läckan en dålig natt och då blir det inte mycket sömn för mig.