Soteld
Dottern och jag åkte till Markaryd och handlade. Där var vi inte ensamma idag direkt, och både hon och jag fick lite smått panik över alla människor, all trängsel och alla köer. Dock valde vi för ovanlighetens skull "rätt" kassa, och vi tog oss ut därifrån förhållandevis snabbt ändå. 
 Dottern och jag gick ut med gamlingarna, och här ser ni mina försök till en gruppbild. Hundarna skrattar fortfarande. 
 
Efter det tog jag ut Läckan på en 3km promenad, och återigen blev hon rädd, den här gången för ett hundmöte i mörkret som jag försökte undvika lite smidigt och absolut inte på något stressigt sätt. 
Sen åkte svansen ner och hon småsprang hemåt och sneglade bakom sig med jämna mellanrum. 
 Märkligt med henne. Jag frågade min kloka son Fd Liten husse vad han tänkte och han svarade att Hon är väl inte riktigt sig själv just nu. 
När jag undrade vad han menade, sa han att Ja med allt sitt kissande hela tiden och så. Och jag slogs av hur klok han är, och alltid har varit. 💕
 Min vattenpump är visst lite farlig utan det lilla plastlocket uppepå, som jag sparkade sönder häromveckan. Om man rör där så kan det lugnt vara det sista man gör tydligen. Tur jag inte bodde här i mars 😉😂
 Och den här installationen är inte gjord ordentligt, tvivlar på att det är godkänt, och det bidrar till sämre förbränning och mer tjärbildning i skorsten, så nu inväntar vi bara sotelden. Med tanke på hur det såg ut i rökkanalen när jag kollade häromdagen, så är det fler än jag som undrar om sotaren verkligen sotade den när han var här i oktober och dessutom tog hutlöst betalt för att svara på några frågor som tog fem minuter. 
 Över milen blev det idag, och sen lagade jag lax teryaki till barnen, och nu väntar dammsugning och bära in ved.