Emdr-behandling och kaotisk morgon
Det var tufft idag hos psykologen. Jag genomgick emdr-behandling för ett av alla mina trauman. 
Efteråt kände jag mig fullkomligt utmattad, men ändå okej.
 
Dottern och hundarna väntade i bilen på mig, sen körde vi till köpcentrum Ängelholm och åt lunch, och besökte arken Zoo med valparna. 
 
Sen hade vi miljöträning utanför alla butiker, och de hälsade på människor och gick runt mellan alla kundvagnar och bilar, Neah i sin rosa sele, och Noah i sin grå. 
 
 
Efteråt åkte vi till Maxi och handlade. Jag gillar inte att lämna hundarna i bilen, ens korta stunder. Är konstant orolig att någon ska få för sig att stjäla dem, och det gäller inte bara valparna utan alla mina hundar. Det händer så mycket sjukt, och människor som lämnar sina stackars hundar ensamma fastknutna utanför en affär när de handlar, det begriper jag mig absolut inte på, och det borde vara förbjudet att göra så. 
 
Morgonen var ett mindre kaos här i huset. Kaffet var nästintill slut och jag fick bara  EN mugg och gick på halvfart. Dottern var på dåligt humör, och när jag tog fel på jeans och satte på mig hennes gick hon i taket, trots att jag påpekade att hon lånar allt av mig. Även sånt jag inte vill. 
 
Ytterdörren gick i baklås och hur vi än försökte kunde vi inte få upp den, så vi fick gå genom köksdörren istället. Tur vi har två utvägar i alla fall. 
 
Hundarna har inte varit helt nöjda, med att vara i bilen i timmar, och det har stundtals varit ett jäkla pipande och skrikande på dem, likt två småsyskon som bråkar i baksätet. 
 
Nu har de i alla fall fått springa av sig i skogen med Gula hund, och ligger och sover. Äntligen en lugn stund 🙃🤗
 
www.skogsalvan.bloggplatsen.se
 
#emdr #psykolog #trauma