Introducera valpar i flocken
God valpförmiddag! 
Natten var lugn, jag sov på soffan med Läckan, standby åt dottern och valparna, och dottern i köket på en extrasäng på golvet med valparna. 
Fem på morgonen ville de gå ut, och jag stod där i mörkret och blåsten som var mera halv storm, och såg hur valparna nästan blåste omkull när de försökte kissa. 
 Medvetet val av mig, att inte släppa in valparna bara på en gång med de andra hundarna. Jag hade kunnat släppa ihop gula hund och valparna inne redan igår, men jag vill visa min gamla tik hänsyn genom att successivt slussa in valparna i hennes liv, när jag nu har möjligheten.
Och även den gamla rottisen visar bara vänlighet mot de små pirayorna 🤣men även där vill jag ta det försiktigt, för alla parters skull. 
 Så här skyndar vi långsamt. Idag har gula hund och valparna lekt ute en timme på förmiddagen. Allt kändes bra. 
 Och vad gäller Läckan så inväntar jag faktiskt min allra bästa vän som kommer snart på besök. Hon och jag jobbar så jättebra ihop med Läckan, och hon ska hjälpa mig få ihop henne med valparna, om det går. De får tiden utvisa. Hon visade mycket vänlighet i början, hunden alltså 😉men gjorde även lite märkliga ganska aggressiva utfall som jag inte riktigt känner mig bekväm med. Men har jag min bästa vän vid min sida så är jag trygg och då är också Läckan trygg, hon läser mig fullkomligt. 
 
 Min bästa vän och jag tränade mycket med Läckan hos henne sist nu, och tillsammans fick vi henne att gå lugnt förbi både bilar och jordbruksmaskiner. Jag blev så himla glad över hur bra det gick. Det här är hennes hund. 💕
 
Nu är det kaffepaus här. Har precis kissat valpar och gått med Läckan i skogen. 
 
 
 
 
#1 - wiolettan

Du är fenomenalt duktig. Du är en sådan som ska ha djur i din närhet, för du kan handskas så bra med dom och vet så mycket. Ett stort ansvar med två nya små liv som behöver kärlek och uppfostran.
Enormt söta de små liven. Roligt att få se dessa bilder. Tack
Ha det fint.
Kram!

Svar: Tack snälla 💕Jag tycker djur, och särskilt då hundar, är själva meningen med livet.
KRAM
kvinnanpataket.se

#2 - Geddfish

Längesen som jag läste din blogg! Fick se en kommentar från dig nånstans och började nu läsa tillbaka här i ditt blogghem.
Vad härligt att du har ett par valpar på gång. Du är en sån där riktig djurvän.
Kram, Gerd

Svar: Ja det är djuren som gör livet värt att leva, 🤗
Kul att du kikade in.
Kram
kvinnanpataket.se