Jag vill vara där Becky är
Jag lever inte längre. Jag bara överlever. 
Idag fick jag beskedet från försäkringskassan att eftersom jag nu varit sjukskriven ett år, så sänks min ersättning med tre tusen i månaden. 
 
Ja men tack så jävla mycket. Om man inte är frisk efter ett år, så förväntas man alltså bli det när de sänker ersättningen då?
Ersättningen gick knappt att existera på som det var innan. Socialen kommer inte bevilja mig ett öre på flera månader, för jag har fått swishat pengar av vänner och min bror, för att underlätta tillvaron för mig. För att jag skulle kunna köra min bil och hälsa på. Lite livskvalitet mitt i allting  ändå. Pengar för att jag skulle kunna handla till de kom på besök. 
 
 
Jag kämpar ständigt, har kämpat så länge, trots bakslag på bakslag. Jag har haft ett helvete det här året, med ekonomin, mitt mående och den eviga väntan på hjälp. Jag har trots det lyckats hjälpa min dotter, börjat ordna upp hennes liv, och bygga upp en kontakt med henne på nytt. Ta igen förlorade år. Det är bitvis tufft, och ibland över gränsen för vad jag orkar, men jag har ändå haft en förhoppning om framtiden, att det ska ordna sig på något vis. Nu blev jag precis av med allt hopp. 
 
Jag har ingen ved, och luftvärmepumparna kan jag inte köra för hårt för det har jag inte råd med. Det är kallt inne, bara 17-18 grader, jag fryser och sitter med jacka och täckbyxor på. Trots det skenar elräkningen genast iväg då jag inte längre eldar. Ved har jag inte råd att köpa just nu heller. 
 
Jag får inte ihop ekonomin, jag har dragit på mig skulder det senaste året på grund av att jag inte klarat att existera på sjukpenningen. Nu ska de alltså ta av mig ytterligare lite pengar och värdighet.
Det här är inget liv, det är bara en kamp för överlevnad. 
 
Jag såg på film med dottern ikväll. Somnade utmattad på soffan, och när jag vaknade till var kroppen blytung, och hopplösheten förlamande. Jag såg på platsen på golvet där Becky somnade in för sex dagar sedan, tänkte att jag vill följa efter. Jag vill vara med henne, där hon är.