Översvämning varje dag
Vaknar till en solig morgon. Som vanligt är det Noah som väcker upp oss. Neah och jag kunde gott tänkt oss att sova lite till. 
 
 
Igår bar jag in lite ved, tände i kaminerna och somnade till det orangea skenet från lågorna som fladdrade och reflekterades på väggen. Den värmen från elden, är hundra gånger skönare än de hem ka luftvärmepumparna som bara låter, blåser och drar en massa, el utan att det för den skull blir mer än 17 grader inne. 
 
 
Jag har sovit uselt. Ekonomiångesten har mig i ett järngrepp. Men idag har jag börjat ta tag i det på allvar, ringt samtal, bokat in tid för ekonomirådgivning på kommunen, och skickat in papper som legat på hög ett tag. Efter det känns det lite bättre.
 
Gått med hundarna i skogen, mer om det på den andra bloggen senare idag. 
Pumpat ur källaren igen, då vattnet fyllt på rejält sedan igår, och sen suttit ute i solen mot husväggen och anat lite vår i luften. 
 
 
#1 - Birgitta

Hej! Du skriver så fängslande om dig och ditt liv! Du har inte tänkt på att ge ut bloggen i bokform.Den boken skulle kunna hjälpa andra med sk diagnoser,att se hur du reder upp ditt liv.Jag är säker på att den boken skulle utges.Ta med några av dina underbara bilder . Låt den här tanken mogna.Tänk på att du ärunik och värdefull. Kram Bibbi

Svar: Men tack snälla du, 🤗 blir alldeles rörd av dina rader. Jag har tänkt på bok faktiskt, och pratat om det med en vän, men det har än så länge stannat där. Men får se i framtiden vad som händer.

Än en gång tack, dina ord gjorde min dag, Kram
kvinnanpataket.se