Valp-galenskaper
Morgonen började med busiga hundar redan klockan sex, sen var det fullt ös ända till jag skulle sätta mig i bilen för att köra till psykologen. 
 
Vände ryggen till ett ögonblick, och minuten senare hade någon bajsat diarré över hela hallen. 
Torkade upp det, de går knappt att använda avloppet längre och spola i toan, då infiltrationen för närvarande befinner sig på botten av en sjö. Å andra sidan så borde sjöutsikten höja värdet på huset, så inget ont som inte har något gott med sig. 
 
 
Släppte ut hundarna, letade rätt på bilnycklarna, satte fötterna i skorna och gick ut. Inga hundar någonstans. Efter lite ropande kommer en lerig Noah ut  underifrån altanen, men Neah hittar inte ut samma väg som hon tog sig in, och piper olyckligt och jag får gräva i marken för att få ut henne på ett annat ställe. 
 
 
Psykolog, sen handla och så hemåt. Hungrig och lågt blodsocker, lagar mat, äter på stående fot och sedan ut med valparna på sin runda. En hund i koppel och den andra på armen. Jag måste börja jobba på det där med koppelträning känner jag. 
 
Koka ris till Neah, hon äter och kräks upp. Minskar till små portioner ofta, och de behåller hon. 
 
Nu är klockan nio och jag är helt slut. Valparna tuggade på köksväggen och slet bort ännu mer både tapet och gips. Suck. De är ena riktiga marodörer. Så här långt har de bitit sönder två köksväggar/hörn, handtag till lådor samt en bit golvlist. Minns inte att mina andra valpar varit så hårda på inredning. Ja ja, tur att jag ändå ska renovera i framtiden. 
 
Imorgon ska jag lämna prover på vårdcentralen, fasteprover och jag hatar sånt. Måste vakna långsamt med kaffe och smörgås under två timmar. Inte flänga iväg innan man hunnit vakna.