Vilken underbar helg mitt i sorgen
Vilken fantastisk helg vi har haft, jag och dottern, tillsammans med bästa vännen med sina härliga barn och så min äldsta son på besök. 
 
 
 
Vi har ätit god mat, gått härliga hundpromenader, druckit vin, barnen har busat med valparna och jag har fått ett matbord av min bästa vän, som vi körde sju mil enkel resa i storm och ösregn för att hämta, med mitt öppna släp och bara en presenning.
 
 
Vi fick dessutom gå tre trappor upp och sen bära alla delarna ut till vägen för det fanns ingen nyckel till bommen så vi kunde köra in på gården. Herregud alltså vad vi skrattade åt våra tokerier där vi stod sjöblöta in på bara kroppen och försökte fästa en presenning i blåsten. 🤣
Bordet blev så bra, och precis sådär härligt stort som jag alltid velat ha, och det går även att lägga in två rejäla iläggsskivor och göra det ännu större. 
 
 
Sen invigde vi bastun också, den har aldrig använts sen vi flyttade hit, och med barnen igår blev det succé. Länge sen jag haft så roligt.
 
 
Visst, emellanåt rasar jag ner i svarta hål av sorg, och jag sover fortfarande dåligt, men att ha huset fullt till idag, har nog räddat mig en smula. 
Det blev i alla fall väldigt tomt när de åkte, men de efterlämnade en varm känsla av kärlek och glädje som jag försöker hålla kvar.