En människa utan värde..
Idag har vi bara gått en promenad med  Läckan på eftermiddagen, strax innan det mörknade, runt den Magiska sjön. 
 
Läckan har verkat trött sista dagarna, och jag tänkte att hon kunde behöva lite vila idag. 
 Det var dimma, men ändå magiskt  och det blev en skön promenad.
 
De ringde från verkstan, och meddelade att Skodans problem var en nedsmält säkring och en halvsmält kabel. Så den blev kvar där, och en säkringsbox är beställd. Nu håller vi tummarna att det bara är det, så inte tusen andra fel dyker upp också.
 
Annars har vi haft en skön dag. Jag har dammsugit och plockat lite hemma, sett på serier, hämtat ved, eldat, sprungit ner i källaren åtminstone en 12 gånger, och ja allt det där vanliga som ingår under en helt vanlig dag på landet.
 
Jag är så glad att dottern är här och inte kan driva runt i Stockholms mindre charmiga förorter, och nu kan jag sova gott om natten, när jag vet var hon är och att ingen kan göra illa henne,utnyttja, lura, och behandla henne som  en människa helt  utan värde.
 
 
#1 - Birgitta

Skönt att du har din dotter hos dej !Ni behöver nog varann!Jag kan nog ana vad du går igenom med din dotter.Hoppas att du får tillbaka bilen,och att det inte blir alltför dyrtför dej.Ta hand om dej! Kram Bibbi

Svar: Ja det gör vi nog, hon och jag. Ja det är så hemskt att de vill jag inte ens skriva här, det människor utsatt henne för. 😥
Tack 🤗Kram
kvinnanpataket.se