Ett maniskt baktillstånd
Gårdagen var det fullt upp ända tills jag gick och la mig strax efter elva. Det var vedhämtning, vattenpump, tvätt, matlagning och sen fick jag för mig att förutom kanelbullarna jag bakade på morgonen, även baka fröknäcke. 
 Fröknäcket blev bra, riktigt bra, det fanns bara ett litet men.. Det fastnade i bakplåtspappret, så rejält att jag hade att välja på att antingen äta det i smulform för att få loss det, eller så äta fröknäcke med papper under.
 
Jag valde inget av dem, och höll på med vatten och skrapande av papper tills jag hade fått bort det mesta i alla fall. Det är första gången någonsin detta hänt när jag bakat knäckebröd. 
 Eftersom jag inte har råd att renovera just nu, men ändå känner mig kreativ, så får jag väl gå in i ett maniskt baktillstånd så länge då 😂
 Idag har jag än så länge hunnit med att gå 5km med Läckan, burit in ved och sen gräddat glutenfria våfflor till barnen som frukost då de gick upp vid tolv idag. Jag passade på att äta en själv också och även hundarna fick smaka. 
 
 
#1 - wiolettan

Det verkar som om du hinner få en massa saker gjorda på en dag, nästan så att jag avundas dig. Man ska inte känna avund, därför skriver jag "nästan".
Jag känner mig bara så mjuk och trött, ingen ork, hoppas på bättring. Mysingen fick gå ut själv idag.
Fröknäcket tycker jag ser riktigt gott ut.
God fortsättning och varm kram till dig.

Svar: Hoppas du känner dig bättre snart!
Varm KRAM
kvinnanpataket.se