Glädje och Sorg
Dotterns pappa kom igår kväll, och vi bar in dotterns grejer och sen drack vi lite vin och whisky över en pratstund innan vi sen gick och lade oss. 
 
Läckan var hysteriskt glad och sällskaplig, och även mitt x tyckte att hon blivit så otroligt lugn och mjuk. En helt annan hund. Den hund jag hela tiden vetat att den skulle funnits där, långt därinne under lager av smärta och rädslor. 
 
 Idag har xmannen lagat vattenpumpen åt oss, och gud jag kan inte ens med ord beskriva hur underbart fantastisk det är och hur tacksam jag är. 🙏🤗
 
Vi fick köra till Helsingborg och handla lite verktyg, och givetvis försvann några timmar där och lite annat följde med hem. Och till den som undrar så är det inte jag som betalade det. 
 Hällen i köket är numer även den inkopplad, och om tre veckor kommer en hundvalp till oss. Den ska vara dotterns, men självklart är huvudansvaret mitt och jag kommer vara delaktig och tycker det ska bli jättekul, och nej även där är det hennes pappa som ordnar det ekonomiska. 
 
Och precis som jag kände att nu börjar allting ordna sig, och Läckan som älskar andra hundar och är så social och kommer bli så glad över en busig valp i huset, så idag märkte jag det, det jag anat ett tag men inte riktigt kunnat ta till mig. Hon är sjuk igen.
 
Hon kissar hela tiden när vi är ute, och inne värre än någonsin. Nu är det förmodligen bara en tidsfråga innan hon kissar blod igen, trots cortisonet, och nu finns inga alternativ kvar. Hennes dagar är räknade och jag måste fatta beslutet innan hon blir alltför sjuk igen. Det svåraste jag någonsin behövt göra under mitt liv som hundägare. Läckan och jag delar en historia som jag aldrig gjort med någon annan. Vi är en del av varandra och det blir som att förlora en del av mig själv.. 
 
😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
 
#1 - Birgitta

Du kommer att veta när det är dags även om det blir fruktansvärt svårt för dej! Tröstkram Bibbi

Svar: Ja 😥😥😥
KRAM
kvinnanpataket.se