Har hon lurat döden igen?
Idag har det varit nio plusgrader ute. Nio ljuvliga grader. I love it, vilken januari, helt i min smak. 
Hundpromenader med Läckan och Gula hund, sen lagade jag raggmunkar till mig och dottern enligt hennes önskemål. Glutenfria och på mandelmjölk, amazing goda alltså. 
 Mitt i det ringde de från verkstan, och jag fick åka och hämta Skodan, och äntligen fungerar den som den ska!
 Slängde ihop lite chokladbollar av ren glädje, och på det lite naturvin till. Sen gick vi en mörkerpromenad med Läckan. Det blåste sydliga hårda vindar och fortsatt varmt ute.
 Jag är så glad över att min induktionshäll är inkopplad nu, det är en fröjd att laga mat.
 
Läckan har hållit mig sällskap och när jag plockade i diskmaskinen så lyfte hon istället ut grejerna för att fördiska dem på golvet. 🤣
Sötnosen, även idag har hon varit pigg och jag undrar om hon än en gång har lurat döden, eller om hon bara just nu lurar mig. Vet inte, men tar en dag i taget och är tacksam över det jag får.
 Imorgon ska jag till psykiatrin för ett första möte med psykolog, och på fredag kommer min bästa vän. Livet kunde inte vara bättre just nu på de allra flesta plan utom ekonomin.
 
 
#1 - Anita

Nu du, pumpen är lagad, bilen är lagad. dottern gör dig sällskap och du har fått tid för besök. Din käraste hund läcker inte. Nu är livet på väg upp ska du se. Jag blir glad för din skull och raggmunk är gott. Tror jag ska göra det idag. Potatis har man ju alltid. Kram

Svar: Ah tack 🤗💕det känns rätt bra nu. Kram
kvinnanpataket.se