Jag behöver kaos för att fungera
Det står helt glasklart, uppenbart för mig, att jag mår som bäst när det är fullt ös och mer eller mindre kaos. 
Efter att alltid  ha sett mig själv mer eller mindre som en riktig ensamvarg, som skulle trivas allra bäst i ensamhet och avskildhet, får jag härmed lov att revidera uppfattningen om mig själv. 
 Jag har väl sällan eller aldrig varit så ledsen, nedstämd och olycklig som när jag blev helt ensam här i skogen i höstas, med bara hundarna som sällskap.
 
Visst, jag härdade ut, jag fixade det, men till vilket pris?
 Sen kom dottern och vände upp och ner på allting, mina rutiner, vanor, kläder överallt, tallrikar, glas på märkliga ställen, och helt plötsligt sällskap på hundpromenader och någon som kräver och behöver min uppmärksamhet. Och jag har fan aldrig mått bättre än nu, även om jag ibland biter mig i tungan för att bevara lugnet, suckar när jag samlar ihop disken och kläderna som dräller överallt och faktiskt längtar till morgnarna ibland, då jag har min ensamma stund på dygnet.
 
 Men jag älskar det! Jag gör verkligen det. 😍Och alla människor runtomkring mig, som känner mig och bryr sig märker den otroliga skillnaden, och har även påpekat det. Och ja, jag kommer på mig själv med att vara riktigt glad, fylld av energi, och  en sällan skådad livsglädje. 
 
Så jag ser verkligen fram emot det "kaos" jag har ordnat åt oss då vi till helgen, inte  hämtar bara en, utan faktiskt två valpar. 🤣🤗😁 
Så tvivlare, ni kan börja bekymra och förfasa er nu 😉. Själv tänker jag börja leva, på riktigt, och med planer för gården och framtiden.  
Det kommer bli tufft, helt klart. Men också helt underbart. Och ett steg i att börja bygga upp gården, som jag har tänkt mig, med hunduppfödning, långsiktigt, islandshästar och odlingar. Men jag behöver kaos för att fungera. 😜🤣
 
 
 
#1 - Ingebritt

Lycka till med dina planer. Odlingar, hundar, hästar....

Svar: Tack 🤗
kvinnanpataket.se

#2 - Ingebritt

Ser framemot att följa dig i vardagen. Du verkar vara en stark personlighet.

Svar: Tack snälla. 🤗Ja jag är envis och stark.
kvinnanpataket.se

#3 - Birgitta

Så underbart att höra! Lycka till med dina planer.Mycket jobb men helt underbart att höra .Kram Bibbi

Svar: Tack, glad över dina ord! 💕Kram
kvinnanpataket.se