Meningsfullt liv igen
Idag har jag rensat ur skåp, burit upp saker som sonen lämnat, på vinden, och organiserat mina egna saker på plats i huset. 
Jag flyttade in hit från xhuset i oktober, men det är först nu som jag har  förmått ta tag i det.
 Dottern och jag har gått promenader med hundarna, och på eftermiddagen ösregnade det, och hon har ju inga vettiga kläder så hon fick ta ett hopplock  av mina för att vi skulle kunna gå ut. Måste skaffa riktiga kläder åt henne som man kan vara ute med i alla väder.
 
Jag har dammsugit och plockat i huset, lagat mat och vi har ätit tillsammans. Tvättat och mer eller mindre bott i källaren under dagen. 
Att ha dottern här ger mening till mitt liv och tillvaro, att göra det bästa för henne, och det är bra för mig, håller negativa tankar och känslor av ensamhet långt borta. Nu är fokus på att få hennes liv att bli så bra som möjligt.
Imorgon kommer hennes pappa hit med hennes saker och ska hjälpa till med lite av varje under helgen. Trevligt, underbart! 🤗
 
Det är fortsatt kärvt ekonomiskt, och jag har inget hört om Skodan heller, men jag har ändå en tilltro till framtiden, att det ska bli bra..