Min bästa vän sa..
Min bästa vän sa i telefonen imorse att Så här bra som du mår nu, det har jag nog aldrig sett tidigare. 
 Och tro mig, hon har sett mig genom allt, från djupaste nattsvarta förtvivlan, längst  ner på botten, på randen  till avgrunden, till det jag är idag. Så hon vet.
 
Jag känner det själv också. Det enda som stör mig just nu är ekonomin, men det måste gå att få ordning även på den. 
 Och jag har insett att jag inte vill vara ensam så mycket som jag tidigare har trott.
 
Visst, jag är ingen utåtriktad och särskilt social person, och jag vill inte omge mig med massa främmande människor hela tiden, typ grannar och annat. Men även jag behöver människor i mitt liv. Människor jag är bekväm med, trygg med, såna som finns där men inte kräver min uppmärksamhet nonstop.
Sådana man kan bara vara med, sitta tyst med utan att det känns underligt.
 
Jag älskar den här platsen, skogen, tystnaden och ödsligheten, avsaknaden av grannar (utom tyvärr en nu då) men i sällskap av någon annan människa. Den totala fullkomliga ensamheten, den jag hanterar, härdar ut och rent praktiskt klarar av,  den knäcker mig bryter långsamt ner mig psykiskt. 
 Nu ska jag och dottern gå ut med hundarna. Sen är det väl dags för en sväng ner i källaren igen. 😉
 
Och inte att förringa, att Läckan nu äntligen mått bättre en period, det är också en starkt bidragande orsak till även mitt bättre mående. 
 
 
#1 - Anita

Alla behöver någon och att ensam är stark är inte sant. För den skull behöver man inte vara bland många och främmande människor. Huvudsaken att man har några man kan lita på. Lycka till

Svar: Näe ensam är verkligen inte stark det är då sant.
KRAM 🤗
kvinnanpataket.se