Att vara 20 på pappret, men 12 i huvudet
Somnade på soffan igår redan vid strax efter tio, helt utmattad. Gick upp och la mig med kläderna på och sov någon timme, sen gick jag ner igen och släppte ut hundar, gick ner i källaren och satte på vattnet för 35:e gången och borstade sen tänderna. Men jag hämtade inte ved, det orkade jag bara inte, så därför fick jag göra det nu. 
 
 
Regn och fyra plusgrader. Mörkt som i ja vadå? En kolsäck, en grotta, eller som min gamle far alltid sa, mörkt som i ett sotararsle, vad nu det ska betyda. 😂 Floskler bara.. Och jag saknar min gamla knasiga pappa, och mörkt är det ute. 
 
Jag sitter med zoegas och försöker vakna. Läckan låg i en ny position när jag kom ner imorse, på rygg med frambenen halvvägs upp mot en av ryggkuddarna i soffan, och bakbenen spretandes åt ett annat håll. 😂
 
 
Min ptsd tar mig ständigt till nya nivåer just nu. Igår kom jag hem med bilen och körde in på uppfarten och blev jätterädd för en sekund, tyckte det stod någon där i halvmörkret, men insåg sen att det bara var ett stuprör på stallbyggnaden, samma stuprör som suttit där ända sen jag flyttade hit för sex månader sedan.. Suck. 
 
Gula hund drabbades också av ptsd när vi gick en promenad, jag barnen och alla hundarna, och givetvis så sköt en jägare fyra skott ganska nära oss genom skogen, och sen var det kört. Den hunden var livrädd resten av kvällen. 
 
Jag försökte övervinna mina nytillkomna rädslor genom att gå ut i skogen ganska sent på kvällen med Läckan. Sådär som jag alltid gått förut utan att vara det minsta rädd. Fast jag fuskade lite och pratade i telefon med min bästa vän under de 2,5km jag gick. Men jag gjorde det åtminstone. 
 
Idag kommer sonen L och sambo hit. De stannar i två dagar och vi ska spela spel och umgås. Så himla mysigt, och nu blir huset verkligen fullt av folk och livat. 🤗😁 Vita hund kommer också. 
 
 
 
Igår dog jag en smula inombords, sötdöden, när min dotter med funktionshinder sa att Mamma om en månad fyller jag 20 år, då kanske jag blir 14 år i huvudet. 
 
Vad svarar man på det liksom.? 
På vissa områden är hon på en 12-årings nivå och kommer nog alltid förbli det.