Under kan ske
Vaknade till 14 grader i huset idag. Förmodligen för att jag lade mig tidigt igår efter helgen, och inte orkade elda så hårt. 
 Hursomhelst, värmen går fort att få upp i huset med den torra, fina björkveden, och nu är det skönt inne igen, jag har hunnit med två muggar zoegas och två avsnitt av min senaste serie.
 Helgen visade Skåne från sin bästa sida, den bjöd på både sol och stjärnklar nätter. Vi har druckit vin, såklart, suttit på taket med varsitt glas och sett på alla stjärnorna. Min vän var en aning imponerad när jag klättrade uppför de två  takstegarna med två fulla vinglas i ena handen, en musikspelare fastklämd under den andra armen, och utan att spilla en droppe. 😁
 
Åtta plusgrader, sol och fågelsång. Det är en märklig känsla redan i januari. 
 
Tyvärr går helgen alltid alldeles för fort i trevligt sällskap, och igår körde vännen hem till sig igen. 
 
 Min vän skulle ta ut Läckan på tomten åt mig, och råkade koppla henne i ringen till namnbrickan istället för ringen på halsbandet. Läckan drog lite i kopplet, nyckelringen gav efter och hon var plötsligt fri och sprang ut på grusvägen och ner mot byn.
 
Jag tog Skodan och körde efter henne, och bara en liten kort stund senare var hon infångad igen, oskadd och lycklig, men namnbrickan med telefonnumren på, den var borta, och det tackar vi så mycket för, då mitt senaste x namn och nummer stod bredvid mitt, och det av ren slöhet inte blivit av att jag beställt någon ny till Läckan. 
Nu ska jag beställa en ny, och ännu en bit av det gamla är utraderat. 🤗
 Läckan mår fortsatt bra igen, och det tycks som om under faktiskt kan ske.