Vilken besvikelse
Dottern och jag körde till Markaryd, efter att jag kommit på att det faktiskt finns en bank där också, som hon behövde besöka. Trodde närmsta var Ängelholm, men så var det tydligen inte. 
 Innan vi åkte tog jag med Läckan bort till sjön för en promenad. Jägarfanatikerna hade invaderat mitt närområde idag igen. Suck. 
 
I Markaryd tog bankärendet ungefär en minut bara, sen var det klart och vi letade efter en restaurang att luncha på. Hittade en asiatisk som såg trevlig ut, även hade sushi på buffén och verkade välbesökt, men vilken besvikelse. 
 
Bläh vilken tråkig mat, smaklös och lagad helt utan kärlek. Sushin hade ett 4-årigt barn kunnat göra bättre. Maki bestod av 99% ris och EN gurkbit och EN knappt skönjbar crabstickbit. 😖Några räkor och sen en avokado och omelett. Ingen lax eller något annat i fiskväg på sushibuffen. 
Här äter jag aldrig mer. 👎👎👎
 
 Läckan är trött. Försökte få ut henne när vi kom hem, men hon vägrade och lade sig platt på golvet när jag kopplat henne. . Så då lade jag mig platt här i soffan, och dottern somnade på sängen. Nu ska de bli kaffe och film ett tag. 
 
Har beställt hundfoder online med gratis hemkörning, till valparna. Kollade med uppfödaren vilken sort, och fick tag i till bra pris. 🤗